http://cowichanvalleydental.ca/experiencing-common-dental-symptoms/ ‘Summer Holiday’ is het eerste soloalbum van Marty Graveyard, bekend als drummer/zanger van The Madd! Marty schreef ook een aantal liedjes voor dit befaamde powerpop-combo, onder andere de singles ‘I Know’ en ‘Step into the sun’ zijn aan zijn brein ontsproten..

Mustafābād Na lovende recensies van de pers over zijn liedjes besloot Marty meer te schrijven en binnen de kortste keren lag er een volledig album aan catchy gitaarpop/rock materiaal op de planken. Toen The Madd uit elkaar ging was het dan ook de logische stap om solo te gaan en het album in spé zelf te maken!

buy Lyrica online europe Hoe maak je een plaat als je in je eentje bent? Simpel, je speelt alle instrumenten zelf in. Drums, Bas, Gitaar, Toetsen, Zang en koortjes staan allemaal op naam van Marty. Echter, soms heb je even iets extra’s nodig. Daarom heeft Marty een aantal artiesten gevraagd ook een bijdrage te leveren aan ‘Summer Holiday’. Gastbijdragen zijn er van o.a. Joe Sixpack (Ragtime Wranglers) en Dave von Raven (The Madd). De productie van ‘Summer Holiday’ lag in handen van Marty Graveyard en oud-bandmaat Marcel Fakkers.

‘Summer Holiday’ laat zich omschrijven als een feelgood gitaarpop album. Catchy Gitaarlijntjes en dito refreinen geven je het gevoel alsof het altijd zomer is. Eigenwijs als Marty is heeft hij een unieke stijl en sound ontwikkeld, met invloeden vanuit o.a. de Californische popmuziek. Als je aan bijvoorbeeld The Beach Boys denkt zit je een eind in de goede richting.. Strooi daar een sprankje punkrock op en je krijgt ‘Summer Holiday’!

Als je echt van de zomer wilt genieten?!!.. Dan ga je op ‘Summer Holiday’ met Marty Graveyard!