Sjors Veenhuis en de Averechts

buy Ivermectin in uk

http://thehistoryhacker.com/category/history/page/2/ Zo gevat als de bandnaam Sjors Veenhuis en de Averechts (is dat meervoud? Ah nee, toch niet) is, zo slim is hun muziek. Nederlandstalige rock, zeker, maar dan met een randje. Of nee: verschillende, elkaar overlappende randjes. En sierlijke wendingen, juist als je ze niet meer verwacht. Maar toch verbijsterend pakkend en toegankelijk.

Balkh Sjors Veenhuis, degelijk geschoold gitarist, zet zijn subtiel wringende snarenpartijen in een decor waar verrassende samples en vettig-nostalgische synthesizers ook zo hun plek hebben. Om van de subtiel verwarrende autotune in ‘Halve zool’ maar te zwijgen. In zijn teksten wringt het net zo goed: hoogst persoonlijke observaties vol cryptische weerhaakjes.

order gabapentin for dogs In 2015 zette de groep een paar liedjes online, waarna de Duitse producer Sergej Root de boel oppakte. In een gezamenlijk creatief proces vond zo de debuut-EP ‘Zwart Oor’ zijn vorm: vijf sterke nummers vol onverwachte klankkleuren, die heel treffend laten horen waartoe Sjors Veenhuis en de Averechts op de lange termijn nog in staat zijn. Deze EP krijgt op Record Store Day een release op glimmend zwart vinyl.

Na een uitgekiende campagne op de social media hapte V2 Records toe. Zo wordt eerst het land, en dan de wereld klaargestoomd voor de verrichtingen van Sjors Veenhuis en de Averechts.